zuid europa | spanje

Vakantieland Spanje

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje (Spaans: Reino de España), is een land op het Iberisch Schiereiland in het zuidwesten van Europa.

n het noordoosten grenst Spanje aan Frankrijk en Andorra, over de gehele lengte van de Pyreneeën, in het westen aan Portugal en in het zuiden aan de Britse kolonie Gibraltar. De hoofdstad van Spanje is Madrid, een stad met meer dan 3 miljoen inwoners gelegen in het midden van het land.

Spanje is een divers land met zeer uiteenlopende culturen, talen, eetgewoonten en klimaten. Het land varieert van de regenachtige vissersdorpen in Galicië tot het nachtleven van Madrid, de toeristische kusten aan de Middellandse Zee, het flamencodansen van Andalusië, en stierenvechten in vele delen van het land en het moderne Barcelona in Catalonië.
Elegance Adriano Hotel

Midden in het centrum van Torremolinos tussen de bekendste winkels, restaurants en bars vindt u het gezellige Elegance Adriano Hotel.

vanaf EUR: 13.00


Apartments Treumal Park

Apartamentos Treumal Park is een kleinschalig complex aan de rand van Platja d Aro. Het strand bevindt zich op een korte loopafstand van 150m, het centrum ligt iets verderop. Apartamentos Treumal Park biedt 40 appartementen voor maximaal 6 personen.

vanaf EUR: 15.00

Eurostars Rey Don Jaime

Stijlvol hotel met goed restaurant en een zwembad. Heerlijk om hier na een drukke dag in de stad in te duiken! Het hotel is recentelijk geheel gerenoveerd.

EUR: 18.00

3 daagse stedentrip naar Expo in valencia, spanje

Het Expo hotel ligt dichtbij het centrum van Valencia, waardoor het perfect is als uitvalsbasis voor een citytrip. Zowel het historische centrum als het moderne deel van de stad zijn goed te bereiken vanaf het hotel.

vanaf EUR: 23.00

Hotel Expo

Modern en comfortabel hotel met zwembad en een centrale ligging.

vanaf EUR: 24.00

Hotel Patio de la Alameda

Comfortabel hotel aan het plein Plaza de la Alameda met gezellige terrasjes. Het Patio de la Alameda fungeerde ooit als het huis van de beroemde Spaanse beeldhouwer Antonio Susillo.

vanaf EUR: 25.00

Hotel Casual Vintage

Recentelijk geopend hotel met een perfecte ligging aan de Plaza de Ayuntamiento. Het hart van de stad!

EUR: 26.00

H-Top Platja Park

“Mag ik nog een ijsje?” zul je vaak genoeg horen bij Platja Park in het mooie Playa d'Aro. Als je kiest voor All Inclusive liggen de ijsjes hier zo voor het grijpen. Het centrum en het strand zijn op loopafstand.

EUR: 27.00

Hotel Papi

Zeer populair bij de Nederlandse vakantiegangers.

EUR: 27.00

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 514 volgende

noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname

vakantieland, spanjespanje, officieel, koninkrijk, spanje, spaans, reino, iberisch, schiereiland, zuidwesten, europa.n, noordoosten, grenst, spanje, frankrijk, andorra, gehele, lengte, pyrenee, westen, portugal, zuiden, britse, kolonie, gibraltar., hoofdstad, spanje, madrid, miljoen, inwoners, gelegen, midden, land.spanje, divers, uiteenlopende, culturen, talen, eetgewoonten, klimaten., varieert, regenachtige, vissersdorpen, galici, nachtleven, madrid, toeristische, kusten, middellandse, flamencodansen, andalusi, stierenvechten, delen, moderne, barcelona,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties