zuid europa | spanje

Vakantieland Spanje

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje (Spaans: Reino de España), is een land op het Iberisch Schiereiland in het zuidwesten van Europa.

n het noordoosten grenst Spanje aan Frankrijk en Andorra, over de gehele lengte van de Pyreneeën, in het westen aan Portugal en in het zuiden aan de Britse kolonie Gibraltar. De hoofdstad van Spanje is Madrid, een stad met meer dan 3 miljoen inwoners gelegen in het midden van het land.

Spanje is een divers land met zeer uiteenlopende culturen, talen, eetgewoonten en klimaten. Het land varieert van de regenachtige vissersdorpen in Galicië tot het nachtleven van Madrid, de toeristische kusten aan de Middellandse Zee, het flamencodansen van Andalusië, en stierenvechten in vele delen van het land en het moderne Barcelona in Catalonië.
Apartments Treumal Park

Apartamentos Treumal Park is een kleinschalig complex aan de rand van Platja d Aro. Het strand bevindt zich op een korte loopafstand van 150m, het centrum ligt iets verderop. Apartamentos Treumal Park biedt 40 appartementen voor maximaal 6 personen.

vanaf EUR: 15.00


3 daagse stedentrip naar Lami in barcelona, spanje

Het 2-sterren hostal Lami is een goed verzorgd hostel voor een scherpe prijs! Het is gelegen in een buitenwijk van Barcelona met goede verbindingen naar het centrum.

vanaf EUR: 17.00

Hotel Casual Valencia de las Civilizaciones

Bijzonder ingericht kleinschalig hotel met een zeer goede prijs!

EUR: 17.00

Hotel Casual Valencia de la Musica

Sfeervol hotel met een perfecte ligging in het gezellige centrum van Valencia. De kamers zijn geïnspireerd door bekende artiesten uit de muziek!

EUR: 19.00

Hotel Exe Sevilla Macarena

Sfeervol hotel in Andalusische stijl ingericht tegenover de Macarena-basiliek.

vanaf EUR: 20.00

Nautic Almata

Deze camping ligt aan een baai tegen een natuurreservaat aan. De kampeerplaatsen op deze grote camping liggen op grasveldjes.

EUR: 23.00

Hotel Acapulco

Gastvrij hotel onder leiding van een vriendelijke familie.

EUR: 26.00

H-Top Platja Park

“Mag ik nog een ijsje?” zul je vaak genoeg horen bij Platja Park in het mooie Playa d'Aro. Als je kiest voor All Inclusive liggen de ijsjes hier zo voor het grijpen. Het centrum en het strand zijn op loopafstand.

EUR: 27.00

Cypsela

Het park is een van de beste campings die Spanje te bieden heeft. De ruime plaatsen liggen in de schaduw van hoge bomen en andere begroeiing. Kinderen vermaken zich met het activiteitenprogramma, zodat u tot rust kunt komen bij uw accommodatie.

EUR: 27.00

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 682 volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname

vakantieland, spanjespanje, officieel, koninkrijk, spanje, spaans, reino, iberisch, schiereiland, zuidwesten, europa.n, noordoosten, grenst, spanje, frankrijk, andorra, gehele, lengte, pyrenee, westen, portugal, zuiden, britse, kolonie, gibraltar., hoofdstad, spanje, madrid, miljoen, inwoners, gelegen, midden, land.spanje, divers, uiteenlopende, culturen, talen, eetgewoonten, klimaten., varieert, regenachtige, vissersdorpen, galici, nachtleven, madrid, toeristische, kusten, middellandse, flamencodansen, andalusi, stierenvechten, delen, moderne, barcelona,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties