west europa | oostenrijk

Chalet-appartement Murtinger - 4-6 personen

Op De mooiste reisbestemmingen op Reisbestemming.net is alles over west europa te vinden: waaronder oostenrijk en specifiek Chalet-appartement Murtinger - 4-6 personen (Chalet-appartement-Murtinger---4-6-personen5484)

In chalet Murtinger bevinden zich twee appartementen, waarvan alleen het onderste gedeelte wordt verhuurd. Het chalet is gelegen naast het 'Sterngucker' restaurant/café en heeft een mooi uitzicht over het omliggende landschap. De Märchenwald ski-lift is gelegen in de directe nabijheid van het chalet en ook de supermarkt is lopend binnen korte tijd bereikbaar. Verder is er parkeergelegenheid en broodjesservice mogelijk bij chalet Murtinger. Ligging op plattegrond: B4, nr. 31 (zie link bij plaats Königsleiten).


sterren: 8.0
land: Oostenrijk
regio: Zillertal
plaats: Königsleiten
accomodatie: APPvanaf EUR: 670.00

 Chalet.nl B.V.

Wie is Chalet.nl
Chalet.nl is een zelfstandige touroperator, gespecialiseerd in de verhuur van chalets en appartementen voor 2 tot 44 personen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Alle accommodaties van Chalet.nl zijn van goede kwaliteit en variëren van standaard tot zeer luxe.
Chalet.nl bestaat ruim 12 jaar, bestaat uit een team van zestien mensen en is gevestigd in Woerden.

Waarom boeken bij Chalet.nl
Een zeer breed en uniek aanbod voor groepen vanaf 10 personen, specialistische productkennis en een hoge servicegraad maken het verschil bij Chalet.nl. Chalet.nl is lid van het SGR.

Bij Chalet.nl heb je de mogelijkheid om, naast de accommodatie, aanvullende opties bij te boeken, zoals catering, skipassen, ski- en snowboardmateriaal, skilessen en vervoer per touringcar.

Bij het merendeel van de chalets en appartementen kan de klant direct de beschikbaarheid zien en via de website een optie aanvragen.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Chalet.nl B.V. (oostenrijk)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, europa, oostenrijk, chalet, appartement, murtinger, personen, chalet, appartement, murtinger, personen5484, chalet, murtinger, bevinden, appartementen, waarvan, alleen, onderste, gedeelte, wordt, verhuurd., chalet, gelegen, naast, sterngucker, restaurantcaf, heeft, uitzicht, omliggende, landschap., mrchenwald, gelegen, directe, nabijheid, chalet, supermarkt, lopend, binnen, korte, bereikbaar.verder, parkeergelegenheid, broodjesservice, mogelijk, chalet, murtinger., ligging, plattegrond, plaats, knigsleiten.,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties