west europa | frankrijk

Chalet-appartement Marmottes - 6 personen

Op De mooiste reisbestemmingen op Reisbestemming.net is alles over west europa te vinden: waaronder frankrijk en specifiek Chalet-appartement Marmottes - 6 personen (Chalet-appartement-Marmottes---6-personen401)

Het stijlvolle chalet Marmottes ligt in het historische centrum van Saint Martin de Belleville. De piste en cabinelift zijn op ongeveer 250 meter afstand gelegen. Het chalet bestaat uit een 4- en 7-persoonsappartement, die voor 4, 7 of (4+7) 11 personen gehuurd kunnen worden. Ieder appartement heeft een eigen ingang. Chalet Marmottes beschikt over een skiberging. Tevens kan er in de directe omgeving gratis worden geparkeerd.


sterren: 8.0
land: Frankrijk
regio: Franse Alpen
plaats: Saint Martin de Belleville
accomodatie: APPvanaf EUR: 264.00

 Chalet.nl B.V.

Wie is Chalet.nl
Chalet.nl is een zelfstandige touroperator, gespecialiseerd in de verhuur van chalets en appartementen voor 2 tot 44 personen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Alle accommodaties van Chalet.nl zijn van goede kwaliteit en variëren van standaard tot zeer luxe.
Chalet.nl bestaat ruim 12 jaar, bestaat uit een team van zestien mensen en is gevestigd in Woerden.

Waarom boeken bij Chalet.nl
Een zeer breed en uniek aanbod voor groepen vanaf 10 personen, specialistische productkennis en een hoge servicegraad maken het verschil bij Chalet.nl. Chalet.nl is lid van het SGR.

Bij Chalet.nl heb je de mogelijkheid om, naast de accommodatie, aanvullende opties bij te boeken, zoals catering, skipassen, ski- en snowboardmateriaal, skilessen en vervoer per touringcar.

Bij het merendeel van de chalets en appartementen kan de klant direct de beschikbaarheid zien en via de website een optie aanvragen.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Chalet.nl B.V. (frankrijk)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, europa, frankrijk, chalet, appartement, marmottes, personen, chalet, appartement, marmottes, personen401, stijlvolle, chalet, marmottes, historische, centrum, saint, martin, belleville., piste, cabinelift, ongeveer, meter, afstand, gelegen., chalet, bestaat, persoonsappartement, personen, gehuurd, kunnen, worden., ieder, appartement, heeft, eigen, ingang.chalet, marmottes, beschikt, skiberging., tevens, directe, omgeving, gratis, worden, geparkeerd., mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties