west europa | chalet.nl

Chalet Hallofer - 6-9 personen

Op De mooiste reisbestemmingen op Reisbestemming.net is alles over west europa te vinden: waaronder chalet.nl en specifiek Chalet Hallofer - 6-9 personen (Chalet-Hallofer---6-9-personen13041)

Chalet Hallofer is een vrijstaand chalet, met een heerlijke rustige ligging en prachtig uitzicht over Lofer. Bij voldoende sneeuw kun je op de ski's naar de skibushalte en kun je aan het einde van de dag op de ski's terug tot aan het chalet. Het skigebied van Lofer ligt op 1 km afstand. Het centrum van Lofer, met winkels en restaurants, ligt op ca. 1500 meter afstand. Op ca. 300 meter van het chalet kun je verse producten kopen van de boerderij.


sterren: 8.0
land: Oostenrijk
regio: Almenwelt Lofer
plaats: Lofer
accomodatie: CHAvanaf EUR: 845.00

 Chalet.nl B.V.

Wie is Chalet.nl
Chalet.nl is een zelfstandige touroperator, gespecialiseerd in de verhuur van chalets en appartementen voor 2 tot 44 personen in Frankrijk, Oostenrijk, Zwitserland en Italië. Alle accommodaties van Chalet.nl zijn van goede kwaliteit en variëren van standaard tot zeer luxe.
Chalet.nl bestaat ruim 12 jaar, bestaat uit een team van zestien mensen en is gevestigd in Woerden.

Waarom boeken bij Chalet.nl
Een zeer breed en uniek aanbod voor groepen vanaf 10 personen, specialistische productkennis en een hoge servicegraad maken het verschil bij Chalet.nl. Chalet.nl is lid van het SGR.

Bij Chalet.nl heb je de mogelijkheid om, naast de accommodatie, aanvullende opties bij te boeken, zoals catering, skipassen, ski- en snowboardmateriaal, skilessen en vervoer per touringcar.

Bij het merendeel van de chalets en appartementen kan de klant direct de beschikbaarheid zien en via de website een optie aanvragen.
Heb jij wel eens zaken gedaan met Chalet.nl B.V. (chalet.nl)? Deel jouw ervaringen met anderen!

 
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, europa, chalet.nl, chalet, hallofer, personen, chalet, hallofer, personen13041, chalet, hallofer, vrijstaand, chalet, heerlijke, rustige, ligging, prachtig, uitzicht, lofer., voldoende, sneeuw, skibushalte, einde, terug, chalet., skigebied, lofer, afstand.het, centrum, lofer, winkels, restaurants, meter, afstand., meter, chalet, verse, producten, kopen, boerderij., mooiste, reisbestemmingen, reisbestemming.net, alles, europa, vinden, waaronder, chalet.nl, specifiek,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties