oost europa | polen

Vakantieland Polen

Polen, officieel de Republiek Polen, is een land in Midden-Europa. In het westen wordt het begrensd door Duitsland (Oder-Neissegrens), in het zuiden door Tsjechië en Slowakije, in het oosten door Litouwen, Wit-Rusland en Oekraïne en in het noorden door de Oostzee en de Russische exclave Kaliningrad.

Bezienswaardigheden
Historisch centrum van Kraków
Wieliczka-zoutmijn
Duitslands naziconcentratie- en vernietigingskamp Auschwitz-Birkenau 1940-1945
Historisch centrum van Warschau
Oude stad Zamosc
Middeleeuwse stad Torun
Kasteel van de Duitse ridderorde in Malbork
Het Manneristisch architectonische en parklandschapcomplex en pelgrimspark Kalwaria Zebrzydowska
Vredeskerken in Jawor en Swidnica
Houten kerken van zuidelijk Klein-Polen
Park Muzakowski (gedeeltelijk in Duitsland)
Hala Ludowa in Wroclaw

Er zijn 23 nationale parken in Polen.
Hotel Maksymilian

Uitstekend hotel met een prima ligging op loopafstand van het historische centrum van Krakau.

vanaf EUR: 24.00

3 daagse stedentrip naar Kazimierz in krakau, polen

Hotel Kazimierz is gevestigd in een historisch pand in het hart van de voormalige Joodse wijk van Krakau. Deze centrale ligging zorgt er voor dat de meeste bezienswaardigheden in deze stad te voet te bereiken zijn.

vanaf EUR: 38.00

Warschau

Vlucht vertrekt op 22-07-2019 van Welschap Arpt, Eindhoven naar Warsaw Intl Arpt, Warschau met Wizz Air . Op 26-07-2019 vertrekt de terugvlucht van Warsaw Intl Arpt, Warschau naar Welschap Arpt, Eindhoven. Boek deze vlucht bij WTC.nl voor €112

vanaf EUR: 112.00

Warschau

Vlucht vertrekt op 22-07-2019 van Welschap Arpt, Eindhoven naar Warsaw Intl Arpt, Warschau met Wizz Air . Op 26-07-2019 vertrekt de terugvlucht van Warsaw Intl Arpt, Warschau naar Welschap Arpt, Eindhoven. Boek deze vlucht bij WTC.nl voor €112

vanaf EUR: 112.00

Pergamin

Laat je verrassen door de moderne look van dit historisch, gerenoveerde gebouw in Krakau. Aparthotel Pergamin ligt dicht bij het treinstation van Krakau, de Grote Markt, modern winkelcentrum en in de directe omgeving van vele restaurants en cafés.

EUR: 184.00

Rt Regent

Als een hotel bij Nederlanders zo populair is als RT Regent, weet je het eigenlijk al: hier zit je voor een goede prijs op een goede locatie.

EUR: 185.00

Yarden

Yarden Aparthotel ligt aan de rand van de oude binnenstad van Krakau. Het hotel is gelegen op een centrale locatie op loopafstand van de Barbakan en de Grote Markt.

EUR: 186.00

Lwowska 1

Krakau is een stad vol sprookjes en mythische verhalen, een plek waar je je zonder verbeelding in het verleden waant! Wandel door de authentieke straatjes en bewonder de architectonische pareltjes die deze historische stad rijk is.

EUR: 191.00

1 2 3 4 5 6  volgende

noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
vakantieland, polenpolen, officieel, republiek, polen, middeneuropa., westen, wordt, begrensd, duitsland, oderneissegrens, zuiden, tsjechi, slowakije, oosten, litouwen, witrusland, oekra, noorden, oostzee, russische, exclave, kaliningrad.bezienswaardighedenhistorisch, centrum, wwieliczkazoutmijnduitslands, naziconcentratie, vernietigingskamp, auschwitzbirkenau, 19401945historisch, centrum, warschauoude, zamoscmiddeleeuwse, torunkasteel, duitse, ridderorde, malborkhet, manneristisch, architectonische, parklandschapcomplex, pelgrimspark, kalwaria, zebrzydowskavredeskerken, jawor, swidnicahouten, kerken, zuidelijk, kleinpolenpark, muzakowski, gedeeltelijk, duitslandhala, ludowa, wroclawer, nationale, parken,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties