oost europa | bulgarije

Vakantieland Bulgarije

Bulgarije, officieel de Republiek Bulgarije, is een land in Zuidoost-Europa, gelegen in het oosten van de Balkan en ten zuiden van de rivier de Donau. Sofia is de hoofdstad en met ruim 1,2 miljoen inwoners de grootste stad van het land. Andere belangrijke steden zijn Varna en Boergas (de belangrijkste havens van Bulgarije aan de Zwarte Zee), Plovdiv en Roese.

Bezienswaardigheden
Boyanakerk
Alexander Nevski-kathedraal
Veliko Tarnovo, de oude hoofdstad
Ridder van Madara
Rotskerken van Ivanovo
Thracisch graf van Kazanlak
Oude centrum van Nesebar
Natuurreservaat Srebarna
Nationaal park Pirin
Rilaklooster
Thracisch graf van Sveshtari
De zandformaties rond Melnik
Central

De vriendelijke eigenaren van hotel Central zullen je met open armen ontvangen. Hier is het familie business. De dochter des huizes runt de receptie en geeft je graag meer info over de omgeving.

EUR: 192.00

Efir

Chill op een ligbedje bij het zwembad of wandel binnen een paar minuten naar het strand en geniet van de mooie Zwarte Zee. De appartementen van Efir zijn de ideale uitvalbasis voor een welverdiende vakantie onder de Bulgaarse zon.

EUR: 201.00

Jupiter

Het is bijna niet te geloven! Hotel Jupiter biedt een oase van rust, midden in Sunny Beach. De tropische tuin met het heerlijke zwembad bezorgen je de nodige rust. De perfecte plek om op je gemak een boek uit te lezen.

EUR: 201.00

Villa List

Met een fantastisch uitzicht op het historische centrum van Sozopol, is Villa List zeker een aanrader voor rustzoekers en cultuurliefhebbers. Dit kleinschalige complex ligt in het centrum en direct aan het zandstrand.

EUR: 222.00

Hotel Mirabelle

Hotel Mirabelle is een 4 sterren accommodatie gelegen in Golden Sands in Bulgarije. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 9.1.

vanaf EUR: 292.00

Astera

Zoek je een comfortabel hotel midden in een bruisende omgeving? Dan is Astera het perfecte hotel voor jou! Op steenworp afstand ligt het centrum van Golden Sands, maar ook het heerlijke lange zandstrand voor de fijnste wandelingen.

EUR: 309.00

Astera

Zoek je een comfortabel hotel midden in een bruisende omgeving? Dan is Astera het perfecte hotel voor jou! Op steenworp afstand ligt het centrum van Golden Sands, maar ook het heerlijke lange zandstrand voor de fijnste wandelingen.

EUR: 309.00

Golden Line

Even lekker met de familie weg, een romantische vakantie of ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden. Eigenlijk maakt het niet uit al je vakantiewensen komen uit in de fijne, schone en comfortabele appartementen van Golden Line.

EUR: 316.00

Mercury

Zonder twijfel is één van de grote pluspunten de ligging van Mercury. Binnen een paar minuten lopen, ben je op het strand, maar ook het centrum is niet ver weg. 's Avonds nog even een wandelingetje over de boulevard. Dat is een belevenis an sich.

EUR: 320.00

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
vakantieland, bulgarijebulgarije, officieel, republiek, bulgarije, zuidoosteuropa, gelegen, oosten, balkan, zuiden, rivier, donau., sofia, hoofdstad, miljoen, inwoners, grootste, land., andere, belangrijke, steden, varna, boergas, belangrijkste, havens, bulgarije, zwarte, plovdiv, roese.bezienswaardighedenboyanakerkalexander, nevskikathedraalveliko, tarnovo, hoofdstadridder, madararotskerken, ivanovothracisch, kazanlakoude, centrum, nesebarnatuurreservaat, srebarnanationaal, pirinrilakloosterthracisch, sveshtaride, zandformaties,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties