noord america | verenigde staten

Vakantieland Verenigde Staten

De Verenigde Staten, officieel de Verenigde Staten van Amerika, afgekort VS (Engels: United States of America, afgekort USA of US), zijn een federatie van 50 staten en het district Columbia, grotendeels in Noord-Amerika gelegen. Twee van de vijftig staten, Alaska en Hawaï, liggen gescheiden en grenzen niet aan de andere staten. Tot het land behoren ook diverse eilandgebieden in de Caraïbische Zee en de Grote Oceaan.

De VS worden in het noorden begrensd door Canada en in het zuiden door Mexico. De westkust wordt gevormd door de Grote Oceaan terwijl de Atlantische Oceaan ten oosten en de Golf van Mexico ten zuiden van het land liggen. De zeegrens met Rusland loopt tussen de Diomedeseilanden: Groot-Diomede (in Rusland) en Klein-Diomede (in Alaska). De twee eilanden liggen maar enkele kilometers van elkaar verwijderd. Alaska heeft zijn noordgrens aan de Noordelijke IJszee. Washington D.C. is de hoofdstad en het politieke centrum, New York is de grootste stad en het economisch centrum.

Bezienswaardigheden
Nationaal park Mesa Verde
Nationaal park Yellowstone
Nationaal park Grand Canyon
Nationaal park Everglades
Independence Hall
Kluane/Wrangell-St. Elias/Glacier Bay/Tatshenshini-Alsek (gedeeltelijk in Canada; uitgebreid in 1992 en 1994)
Nationaal park Redwood
Nationaal park Mammoth Cave
Nationaal park Olympic
Historisch Cahokia Mounds
Great Smoky Mountains National Park
La Fortaleza en San Juan, historische plaatsen in Puerto Rico
Vrijheidsbeeld
Nationaal park Yosemite
Monticello en University of Virginia in Charlottesville
Chaco-cultuur
Nationaal park Hawaï Volcanoes
Pueblo de Taos
Nationaal park Carlsbad Caverns
Waterton Glacier International Peace Park (gedeeltelijk in Canada, het Amerikaanse gedeelte is Glacier National Park)
Papahanaumokuakea
3 daagse stedentrip naar The Gallivant Times Square in new york city, verenigde staten

Nabij het bruisende Times Square ligt het The Gallivant Times Square hotel in New York City. Dit gerenoveerde hotel ligt op slechts 5 minuten lopen van onderandere M&M World. Daarnaast kun je gemakkelijk met de metro de rest van de stad ontdekken.

vanaf EUR: 63.00


Felix

Vind rust en ontspanning in dit centraal gelegen 4-sterrenhotel. De zachte bedden en geluiddichte kamers zorgen voor een goede nachtrust na een dag in de bruisende stad.

EUR: 135.00

Felix

Vind rust en ontspanning in dit centraal gelegen 4-sterrenhotel. De zachte bedden en geluiddichte kamers zorgen voor een goede nachtrust na een dag in de bruisende stad.

EUR: 135.00

3 daagse stedentrip naar Hudson in new york city, verenigde staten

Het Hudson hotel in New York City is een prachtig designhotel met op de 15e verdieping een dakterras met geweldig uitzicht over deze bijzondere stad.

vanaf EUR: 178.00

Doubletree by Hilton New York - Times Square West

Tijdens het inchecken krijg je al gelijk een warm welkom door het uitstekende personeel. Letterlijk, want je wordt ontvangen met een warm chocoladekoekje. Na het fijne ontvangst kan je je kamer opzoeken die voorzien is van comfortabele bedden.

EUR: 194.00

Econo Lodge Times Square

Geniet optimaal van de 'city that never sleeps' door in dit hotel te verblijven. Het modern uitgeruste hotel bevindt zich vlak bij Times Square en op een steenworp afstand van de hoogtepunten van New York City.

EUR: 204.00

Chicago South Loop

Net buiten downtown Chicago, vind je het ruim opgezette boetiekhotel Chicago South Loop. De grote, moderne kamers zijn allemaal voorzien van een zithoek waar je lekker even kan bijkomen van de reis.

EUR: 246.00

InterContinental Times Square

Het Intercontinental Times Square bevindt zich in het epicentrum van de theater-, diner-, media- en zakenwereld. Je verblijft dan ook op loopafstand van Broadway, luxe winkels en vele culinaire restaurants.

EUR: 357.00

New York

Vlucht vertrekt op 23-07-2019 van Zaventem, Brussel Zaventem naar all airports, New York met SWISS . Op 13-08-2019 vertrekt de terugvlucht van all airports, New York naar Zaventem, Brussel Zaventem. Boek deze vlucht bij WTC.nl voor €436

vanaf EUR: 436.00

1 2 3 4 5 6 7 8  ... 50 volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
vakantieland, verenigde, statende, verenigde, staten, officieel, verenigde, staten, amerika, afgekort, engels, united, states, america, afgekort, federatie, staten, district, columbia, grotendeels, noordamerika, gelegen., vijftig, staten, alaska, liggen, gescheiden, grenzen, andere, staten., behoren, diverse, eilandgebieden, bische, grote, oceaan., worden, noorden, begrensd, canada, zuiden, mexico., westkust, wordt, gevormd, grote, oceaan, terwijl, atlantische, oceaan, oosten, mexico, zuiden, liggen., zeegrens, rusland, loopt, tussen, diomedeseilanden, grootdiomede, rusland, kleindiomede, alaska., eilanden, liggen, enkele, kilometers, elkaar, verwijderd., alaska, heeft, noordgrens, noordelijke, ijszee., washington, hoofdstad, politieke, centrum, grootste, economisch, centrum.bezienswaardighedennationaal, verdenationaal, yellowstonenationaal, grand, canyonnationaal, evergladesindependence, hallkluanewrangellst., eliasglacier, baytatshenshinialsek, gedeeltelijk, canada, uitgebreid, 1994nationaal, redwoodnationaal, mammoth, cavenationaal, olympichistorisch, cahokia, moundsgreat, smoky, mountains,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties