cruises | australie

Cruises Australie

Australië is de naam van het continent dat ten zuidoosten van Azië ligt, tussen de Indische en de Grote Oceaan. Australië is, op Antarctica na, het dunbevolkste continent ter wereld. Het binnenland bestaat uit woestijn.
Brisbane Hinterland

Midden in het gebergte van de Glasshouse Mountains ligt het romantische Narrows Escape. Een vredige plek en perfect om even volledig te ontsnappen aan de stadsdrukte van Brisbane.

vanaf EUR: 665.00

Maria Island Walk

Fervent wandelaar? Dan is dit 4-daagse wandelarrangement door de ruige natuur van Tasmanië echt iets voor u! Maria Island beschikt over een prachtige natuur, met afwisselend landschap en een grote verscheidenheid aan fauna.

vanaf EUR: 3295.00

Familiereis Australië Selfdrive

Met jullie eigen auto langs de oostkust van Australië én het prachtige Red Centre! Dat kan, tijdens deze selfdrive rondreis. Jullie rijden zelf dus jullie kunnen zelf bepalen waar je wil stoppen en wat je wil bezoeken.

vanaf EUR: 3799.00

Groepsrondreis Australië

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door Australië breng je een bezoek aan de mooiste steden, ongerepte natuur, spectaculaire vergezichten én je maakt kennis met de bijzondere Aboriginal cultuur.

vanaf EUR: 4798.00

Wandelvakantie Australië - Tasmanië

Ten zuiden van het Australische vasteland ligt Tasmanië, een relatief compact eiland met een relaxte sfeer, waar je landschappen terugvindt die tot de meest indrukwekkende ter wereld behoren.

vanaf EUR: 5390.00

Groepsrondreis West-Australië

Tijdens deze avontuurlijke rondreis door West-Australië reizen we in onze eigen comfortabele, safari overland truck langs de mooiste hoogtepunten.

vanaf EUR: 5539.00


noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
cruises, australieaustrali, continent, zuidoosten, tussen, indische, grote, oceaan., australi, antarctica, dunbevolkste, continent, wereld., binnenland, bestaat,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties