azie | vietnam

Vakantieland Vietnam

Vietnam , officieel de Socialistische Republiek Vietnam, is een land in Zuidoost-Azië. Het bevindt zich op het Indochina-schiereiland en wordt begrensd door China in het noorden, door de Golf van Tonkin en het daarin gelegen Chinese eiland Hainan in het noordoosten, door de Zuid-Chinese Zee in het zuidoosten, door Cambodja in het zuidwesten en door Laos in het noordwesten. Met 86.967.524 (2009) inwoners behoort Vietnam anno 2011 tot de dertien meestbevolkte landen ter wereld. De hoofdstad is het noordelijke Hanoi (Hà N?i) en de grootste stad is de zuidelijke Ho Chi Minhstad (Thành Ph? H? Chí Minh), het vroegere Saigon.

Klimaat
Vietnam heeft drie klimaten. Het zuiden van Vietnam heeft een tropisch klimaat. Het is daar gemiddeld 32 °C. Vanaf juni tot en met september is het regenseizoen. Meestal vallen er in de namiddag zware regenbuien. De rest van de dag is het daar droog. In het midden van het land begint het regenseizoen in september en eindigt eind november. Vietnam wordt in één jaar een keer of acht getroffen door een tyfoon. Een tyfoon duurt meestal twee tot vier dagen. Ze komen meestal voor in juni tot oktober. In het noorden is het koeler. In de berggebieden vriest het zelfs in de herfst. In de zomermaanden is het warm en vallen er zware regenbuien.

Bezienswaardigheden
Complex van Huémonumenten
Ha Long Baai (uitgebreid in 2000)
Oude stad Hoi An
Heiligdom My Son
Nationaal Park Phong Nha-Ke Bang
Centrale Sector van de Keizerlijke Citadel van Thang Long - Hanoi
Citadel van de Ho-dynastie
Liberty Central Riverside

Liberty Central Riverside is een 4 sterren accommodatie gelegen in Ho Chi Minh City in Vietnam.

vanaf EUR: 1037.00


Anoasis Resort Long Hai

Anoasis Resort Long Hai is een 4 sterren accommodatie gelegen in Ch? Phu?c H?i in Vietnam. Anoasis Resort Long Hai beschikt over de volgende faciliteiten: airco, bar, zwembad buiten, restaurant, roomservice, tennisbanen, wifi.

vanaf EUR: 1250.00

Liberty Central Riverside

Liberty Central Riverside is een 4 sterren accommodatie gelegen in Ho Chi Minh City in Vietnam.

vanaf EUR: 1278.00

Victoria Hoi An Beach

Victoria Hoi An Beach Resort & Spa is een 4 sterren accommodatie gelegen in Hoi An in Vietnam. Reizigers beoordelen deze accommodatie gemiddeld met een 8.1.

vanaf EUR: 1329.00

Rondreis Vietnam Hoogtepunten

Tijdens deze hoogtepuntenreis door Vietnam ontdek je bruisende steden, sprookjesachtige kalksteengebergtes en grotten. Je maakt de rijke historie van dichtbij mee en je bevaar de Vietnamese wateren in Noord en Zuid Vietnam.

vanaf EUR: 1348.00

Rondreis Vietnam Food Pop-Up

Pho, Bun Cha en Springrolls leren maken als een echte Vietnamees? Ga mee op deze culinaire reis langs de hoogtepunten van Vietnam. Duik in de Vietnamese keuken en leer de geheimen van deze smaakvolle gerechten.

vanaf EUR: 1398.00

Groepsrondreis Vietnam Kort

Tijdens deze 16-daagse reis door Vietnam ontdek je bruisende steden, sprookjesachtige kalksteengebergtes en grotten. Je maakt de rijke historie van dichtbij mee en je bevaart de Vietnamese wateren in Noord en Zuid Vietnam.

vanaf EUR: 1399.00

Familiereis Familiereis Privé Vietnam Kort

Tijdens deze privé-gezinsreis door Vietnam ontdek je de hoogtepunten en verborgen plekken van dit prachtige land. Met je gezin reis je van zuid naar noord. We bezoeken hoogtepunten als Hoi An, Hué, Hanoi en Halong Bay.

vanaf EUR: 1449.00

Familiereis Privé Vietnam

Tijdens deze familiereis door Vietnam ontdekken jullie sprookjesachtige kalksteengebergte, felgroene rijstterrassen en de ongerepte kust van de Zuid-Chinese Zee. Het wordt één grote verrassing: van het bergachtige noorden tot het tropische zuiden.

vanaf EUR: 1458.00

1 2 3  volgende
Vakantiehuis in Baillestavy
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
vakantieland, vietnamvietnam, officieel, socialistische, republiek, vietnam, zuidoostazi, bevindt, indochinaschiereiland, wordt, begrensd, china, noorden, tonkin, daarin, gelegen, chinese, eiland, hainan, noordoosten, zuidchinese, zuidoosten, cambodja, zuidwesten, noordwesten., 86.967.524, inwoners, behoort, vietnam, dertien, meestbevolkte, landen, wereld., hoofdstad, noordelijke, hanoi, grootste, zuidelijke, minhstad, vroegere, saigon.klimaatvietnam, heeft, klimaten., zuiden, vietnam, heeft, tropisch, klimaat., gemiddeld, vanaf, september, regenseizoen., meestal, vallen, namiddag, zware, regenbuien., droog., midden, begint, regenseizoen, september, eindigt, november., vietnam, wordt, getroffen, tyfoon., tyfoon, duurt, meestal, dagen., komen, meestal, oktober., noorden, koeler., berggebieden, vriest, zelfs, herfst., zomermaanden, vallen, zware, regenbuien.bezienswaardighedencomplex, monumentenha, uitgebreid, 2000oude, anheiligdom, sonnationaal, phong, nhake, bangcentrale, sector, keizerlijke, citadel, thang, hanoicitadel,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties