azie | maleisie

Vakantieland Maleisie

Malesië is een geografische regio op de grens tussen de Oriëntaalse ecozone en de Australaziatische ecozone. Het gebied omvat Maleisië, Singapore, Indonesië, Brunei, de Filipijnen, Oost-Timor en Papoea-Nieuw-Guinea met inbegrip van de Bismarck-archipel. De natuurlijke vegetatie van het gebied is overwegend tropisch regenwoud.
Kuala Lumpur

Vlucht vertrekt op 08-07-2019 van Zaventem, Brussel Zaventem naar Kuala Lumpur International Arpt, Kuala Lumpur met KLM . Op 22-07-2019 vertrekt de terugvlucht van Kuala Lumpur International Arpt, Kuala Lumpur naar Zaventem, Brussel Zaventem.

vanaf EUR: 714.00


Familiereis Privé Maleisië

Deze afwisselende privé-familiereis door Maleisië biedt de beste facetten van Azië. Jullie ontdekken het exotische eten, de mooie natuur en het tropische strand. In Maleisië wonen Maleiers, Chinezen en Indiërs.

vanaf EUR: 1399.00

Berjaya Langkawi Resort - Asian Dream

Prachtig 4-sterren resort, gelegen aan Burau-baai in Kedah.

vanaf EUR: 1571.00

Berjaya Langkawi Resort - Asian Dream

Prachtig 4-sterren resort, gelegen aan Burau-baai in Kedah.

vanaf EUR: 1571.00

Groepsrondreis Maleisië Hoogtepunten

Deze reis brengt je op de mooiste plekken in Maleisië. Je begint de reis in Malacca met zijn Nederlandse koloniale historie.

vanaf EUR: 1898.00

Familiereis Maleisië

Deze afwisselende familiereis door Maleisië biedt de beste facetten van Azië. Jullie ontdekken het exotische eten, de mooie natuur en het tropische strand. In Maleisië wonen Maleiers, Chinezen en Indiërs.

vanaf EUR: 2279.00

Vakantiehuis in Baillestavy
noord afrika: tunesie :: marokko :: algerije
midden oosten: libanon :: jordanie :: iran :: egypte :: midden oosten :: syrie :: israel
noord america: verenigde staten :: mexico :: amerika :: canada
zuid america: venezuela :: peru :: argentinie :: bolivia :: chili :: colombia :: brazilie :: suriname
vakantieland, maleisiemalesi, geografische, regio, grens, tussen, ntaalse, ecozone, australaziatische, ecozone., gebied, omvat, maleisi, singapore, indonesi, brunei, filipijnen, oosttimor, papoeanieuwguinea, inbegrip, bismarckarchipel., natuurlijke, vegetatie, gebied, overwegend, tropisch,
Voor uw zomervakantie op maat ga naar het portal voor al uw vakanties